Monday, February 16, 2009

BULAN PENUH

Salam,

Bulan ini kerja aku seperti agak penuh. Semalam baru saja balik dari Janda Baik. Esok aku akan berlepas ke Kota Kinabalu, Sabah. Ada program mendaki Gunung Kinabalu 17-26 Februari 2009. Aku harap moga aku dapat tawan puncak Kinabalu. Abis dari itu, ada lagi satu program di Janda Baik 26-28 Februari 2009. Jadi sepanjang waktu itu, tak dapatlah aku nak update blog ni. Kalau ada pun, maybe kalau terjumpa CC kat sana, tak pun awal bulan Mac baru ada post baru.

Doakan kami selamat pergi dan balik. Amin......

2 comments:

teamtact said...

good luck...

think....observe....plan....
implement....

be sensetive what happen around you... think out of box....

good luck

perjalanan said...

gud luck...
slmt pergi dan pulang...


salam perjalanan...