Thursday, June 19, 2008

VIVA HOT FM CREW

Sewaktu saya bersama Shawn dan Mus dalam perjalanan pulang dari Glenmerie, tetiba kami terdengar siaran radio Hot Fm yang menyatakan bahawa crew Viva Hot Fm sedang berada di parking lot Wet World Shah Alam. Dengan pantas, Shawn memecut untuk pergi ke Wet World. Bukan apa saja nak mencuba. Kami pun bukannya pernah buat benda macam ni. Saja suka-suka.

Bila sampai, tak ramai lagi orang berkerumun. Apalagi, dok kecek macam-macam la. Mula-mula depa tunjuk anset Motorola yang baru keluar. Ingat depa nak buat hadiah, padahal untuk promosi jer. Lepas tu ada la sesi soal jawab untuk dapat hadiah. Saya pun sempat jugak jawab. Dapat la majalah satu. hahahaaaa....

"Kim salam kat Fafau (Farah Fauzana)" hahahahaaaa....

salam.............

4 comments:

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Salam,
Janji selamat dapat hadiah dan tiada yang cedera semasa menjawab soalan. Lain kali habaq kat depa bawak lebih lagi, baru satu kampung turun jawab.


Cheers ....

Mohd Kamal said...

hmmm..! PPT tu ada kampung lagi ker? X penah sempat nak pi cari lokasi depa berenti...
Adios!!!

;p said...

hmmm....bersawang dahh...

moncet said...

hahaha..
hang gile glamer