Friday, October 23, 2009

BLOGGERS GUBRA....

Selepas pulang dari Jumaat, saya cuba untuk buka blog. Alamak, tak boleh bukak, ada error. dengan pantas, saya bukak blog yang lain, pun tak boleh bukak. Dalam hati "janganla blog aku problem". Terus saya menghubungi rakn bloggers yang lain untuk mengetahui maklumat terkini. Mereka juga mengalami masalah yang sama. Bloggers Perjalanan pun menghubungi untuk bertanya masalah yang sama. Masalah ni satu dunia alami apabila saya memasuki ruangan Blogger Help. Ramai yang merungut tak boleh bukak blog. Ramai jugak yang mempunyai blog dalam dunia ni. Saya berbangga menjadi salah seorang daripadanya. Alhamdulillah, sebentar tadi blog dah ok. Saya cuma risaukan semua artikel yang telah saya post. Jenuh kalau semua hilang dan kena buat balik. Alahai bx-59cppw......