Tuesday, November 24, 2009

MOGA CEPAT SEMBUH

Tadi petang, saya, CK, Lan dan Diela pergi ke Selangor Medical Center melawat Lenny yang baru sahaja menjalani pembedahan lutut kirinya. Bila melihat keadaan beliau, teringat pulak masa saya check-in hospital aritu. hahaha...



p/s: Bersukan itu bagus, kena tahu cara betulnya. Tapi kalau dah sampai kena operation, susah nak aktif balik. Fikir-fikirkanlah. Babah doakan moga Lenny cepat sembuh....
.

6 comments:

::IZzuL:: said...

moge cepat sembuh lenyek.... tak tau lak ko nk kene operate, klu tak buah durian aku kirimkan

Apize said...

aduyai..aku pun teringat time operate tangan aku dulu..seminggu dok hospital..mesti lepas operate sakit bila bius hilang efek..

perjalanan... said...

leny kena tukar i.c dan surat beranak south africa, hahaha...


salam perjalanan...

~MashiLee~ said...

hahahhaaaa.....pecah rahsia nyek kena operate...yana dh rau lme dh...tp nyek mntk smpan...sori ye kwn2...

p_yan1511 said...

HAI FOO.... SIHAT KER????

KENAPA GAN LEENY NI???

AWATNYA LUTUT NYA MCM TU...
HEHEHEHHEHEHE

Lennyek said...

im back!!

guys..im ok da skrng nih...
tngah blaja nk bertatih balik da...

kpd abg lan...im malaysian ok...brape percnt je dr sna tu...kta tgk mjoriti laa..