Sunday, September 27, 2009

KOMENG

Setelah hampir 8 tahun tidak bersua muka, bermulanya tamat sekolah menengah tingkatan 5, 2001, sampai la sekarang, 2009, baru dapat bersua semula. Komeng bukan nama sebenar yang nama sebenarnya Izruf Qabil.

Mula kenal masa dia masuk form 4. Pandai dia ni, tapi biasa la budak muda. Ada yang kurangnya. Perangai tak pernah berubah, dari dulu sampai sekarang. Kami tak bersua kerana selepas habis tingkatan 5, dia menyambung pelajaran di Russia dalam bidang kedoktoran. Dulu saya pun berangan nak jadi doctor, tapi tak kesampaian.

Takpalah ada wakil batch kami jadi doctor. Dua malam sebelum raya, sempat kami lepak minum bersama sambil menyingkap kembali kenangan lama. Geli hati pun ada. Lepas ni kalau sakit masuk hospital boleh la request Dr. Komeng…..
.

8 comments:

aishahadnan said...

salam..nak mencelah jap... ecah ade kawan name komeng jgk tapi die polis... (takde kene mengene pon)

jOHn+LAbU-LaBUnYa said...

hai ecah nie..sibuk jer..

ShAriFfAh NoR Binti Mohd Din said...

salam.. Selamat Ari Raya.. KOMENG?? ada sorang kawan lama.. 1 masa dulu..doctor gak..tapi enjet diri sendiri..time khayal dia leh sampai jepun.. tapi dah x de dah.. ape pun kirim salam kat komeng yek hehehehe

aku wanita said...

Nak nyibuk gak...sy pn ada kawan nama Komeng...senior masa course ladang dulu...skrg ni jd manager ladang kat Sabah...urmmm....

...:)

aishahadnan said...

ha kan ramai org kawan nama komeng...abg jhon ni pon sebok jgk... =p

Nabila said...

apsal lain giler aku tgk si izruf ni...maybe sbb berkumis ngn janggut sejemput...

飯糰夾蛋Karen said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Is That Hafizzzz....?? said...

ade x no phone komeng? aku kawan lama dia kenal masa kat matriks kalau ade email aku ye chasist@yahoo.com