Monday, September 28, 2009

KU JEJAKI JUA....("_")

Hari Ahad yang lalu dapat juga aku jejakkan kaki ini ke tempat yang aku teringin pergi sebelum ini. Mungkin ada yang kata aku ni pelik sikit. Time orang tengah dok dalam mood raya, aku pi tempat-tempat yang macam ni. Tapi aku tak kesah pun. Terima kasih kepada CK kerana sudi teman. Sampai jugak aku. Yessss.......



.

4 comments:

ezzah_puteri said...

abang g dating ngan ck ek??..hahah..kat tempat yg plik lak tu raye2 nie..

ShAriFfAh NoR Binti Mohd Din said...

salam...secocok sgt2..sambil2 2 leh pilih pelamin yang sesuai hehehe....tempat nak wat wedding day ke ..

jOHn+LAbU-LaBUnYa said...

amboi kak pah..dah lari tajuk ni..

angah said...

besh nye.. angah tak g lagi pun tempat2 tu..just tengok dari jauh n dalam tv je... teringin gak nak g tempat 2... rugi jadi rakyat malaysia tapi tak g tempat2 besh kat malaysia ni...