Saturday, May 3, 2008

REMBANG WAKTU

"Rembang Waktu"? Menatang apa tuh? ha, ni nak habaq mai.
Setelah disogok oleh pemilik blok "Dikala Senggang", akhirnya termuncullah blog ni. Lepas ni tak leh dah la HCM nak camdek saya... hahahaha....

Benda ni dah lama diproposed oleh beliau, cuma masa dah time. lagi satu tak berpeluang nak mintak tunjuk ajar. Nasib baik tetiba ada "Program Motivasi dan Team Building untuk Pasukan Piala Thomas / Uber 2008 Indonesia". Pasal program tu kena baca next tajuk yang akan dikeluarkan tak lama lagi.

Bila mula-mula masuk, rasa macam best. agak menarik bila buat blog ni. Betul kata-kata HCM, dah jadi macam keperluan benda ni. Senang nak rujuk dan berkomunikasi. Harap-harap ramai la lagi kawan-kawan, sahabat dan taulan akan buat serta menunjungi blog ni. Sebagai hari pertama blog ni, setakat ini la dulu.

Salam......

4 comments:

HiCMat said...

Tahniah YF. Selamat datang ke alam blogosphere.

shuttozero#7 said...

tank tou bos. bos gak suruh...

Anonymous said...

Dari Penjengok-Penjengok Tegar,

Cayalah dah mula menerima perubahan la kawan aku nie.


Cheers ..........

Anonymous said...

Dari Penjengok-Penjengok Tegar,

Blog Nie PuN daH MUla BerSAwang.


TQ
Mazlin Othman