Tuesday, August 26, 2008

BILA ACHA SEPTRIASA MASUK HUTAN

Ketika tamatnya majlis penutup Final Camp, saya baru persasan ada artis Indonesia yang pergi Final Camp. Itu pun setelah ditegur oleh rakan saya. Tak ingat pulak sapa. Jadi tercetus la idea untuk tambah post yang menarik. Anda lihat lah sendiri. Mungkin tak sama, mungkin tak serupa tapi lebih kurang la.


SEBELUM MASUK HUTAN DAN SESUDAH KELUAR HUTAN....
.
.

14 comments:

aboy said...

aikk bro...
macam ade makne jer ni..=)..
papepun..aku doa hang cepat jumpa cinta hati hang k..=)..

salam rekreasi..
YYiiiHHHaaaa!!!

moncet said...

hehe..
marah boxer kang...

Anonymous said...

salam rembang waktu..

aboy..rembang waktu dah berpunya la..hehehe...tapi bella@belay tu mirip gak acha tu..nice bahan ea rembang waktu..

cheers..

HiCMat said...

Aik, Jadi kem cari jodah ka? Apa pun moga berbahagia.

HiCMat said...

Cari jodoh daa

-h a n i- said...

ape ni??
awek baru yer,,,

wegreentheearth said...

yang penting kena caranya...
mcm biasa aku ckp kat hang rembang waktu...
ingat...renung2kanlah dan beramal..
cheers..

bella said...

poyonye...kenekan owg nmpak..
xbaik taw..

FoO dA fIrSt#1 said...

kepada aboy,moncet,dan hicmat. post ini adalah semata-mata untuk tatapan mata. tiada kena mengena dengan apa apa hubungan atau perasaan. macam yang moncet kata, marah boxer jap gi.

kepada anonymous plak,kenyataan anda adalah tidak benar.

saya still lagi single and available.

hahahahaaa....

peace no war...

Tropic Puppet said...

Aku pun nak join cari jodoh gak la... Hahahahaaa!

FoO dA fIrSt#1 said...

kepada tropic puppet, elakkan perang dunia ketiga...
hahahahahaaaa

moncet said...

hahahakena beli pukat tunda saiz 34..hahahaa
lubang kena besaq...

Lennyek said...

ehem2..
hai tropic..cm nak stat perang nmpak..

angahadzim said...

salam....

lennyek... sabar k...wilek...bulan puasa.. nanti ari raye mintak mahap k.. gurau je..


salam borneo...