Friday, August 1, 2008

KIMBAP



Kimbap? Menatang apa tuh?

Kali ini say aingin berkongsi dengan anda semua sejenis makanan yang baru saya cuba try test masa pameran di Kolej Perindu UiTM. Kimbap adalah sejenis makanan dari Korea, tapi tak pasti la pulak Selatan ataupun Utara. Sebenarnya saya ni jarang makan yang pelik-pelik. Tapi tak tau plak tetiba nak try. Rasanya boleh tanhan la jugak. Nak kata tak sedap, habis makan. Boleh la. Kita ni perlu pelbagaikan masakan dan makanan bak kata Andai Ku Tahu tentang masak asam pedasnya…. Hehehheeee…
antara strategy peniaga muda...
lagi empat dah telan
posing gadis Kimbap....

2 comments:

moncet said...

kimbap..
lain mcam tapi awek kimbab tu semacam..
hahaha
sushi ek

FoO dA fIrSt#1 said...

bukan sushi da....
tapi kimbap. lain dari sushi...
mcm asam pedas ngan asam laksa...