Saturday, September 20, 2008

ADA STYLE LAH……

Semalam bersamaan hari yang ke-20 puasa, lagi satu xtvt adhoc anjuran PERLU telah berjaya dilaksanakan. Ramai yang hadir antaranya Ecah, El, Ies, Angah, Mus, Shawn, Boyington, Awek Boyington, Lan, Diela, Ateh, Pakwe Ateh, Lenny, Azmie, Ayu, Atique, Tengku, Apize, John, dan Abe..

Masing-masing tunjuk belang masing-masing, saya dengan gaya bola spin yang tak berapa nak menjadi pada awalnya… bola tak ngam. Hahaaa…tapi second frame ada baik skit…

Lepas habis main, kami buka pause bersama-sama. On the way nak turun Abang Malin, Kak Nurul dan Maisarah sampai. Teruih ja kami pergi kebawah. Keluar ja dari muka pintu PAS, dah ada orang yang minum dan hisap rokok. Alamak dah azan daaa…
Apa lagi cepat-cepat cari tempat duduk. Alhamdulillah, dapat jugak berbuka…

Lebih kurang pukul 8.00 baru kami semua beransur pulang….

Dibawah saya ada sertakan beberapa gambar gelagat semasa xtvt....

Posing reramai 1


Posing reramai 2


Suasana xtvt

Berbuka reramai.....


Ada style lah..........



p/s: Rugi siapa yang tak datang....


.


.

19 comments:

nomiey 08 said...

waaahhhhhh....
bukan maen lagi.....
mmg ade stylah....
tapi nak kate cam shalin pun bukan nak kate cam Alex pun bukan hehhehehehh...
tapi papepun mmg GEMPAK r!!!..
bukan nak ajak pun..
huhuhuhu... sadisnyer..:-(

nomiey 08 said...

HAHAHHAHAHA..
awat kaki a.yasir cam fly semacam je....
kih3...

wegreentheearth said...

terima kasih semuanya terutama pada la dan dilla..
memang style lah...

FoO dA fIrSt#1 said...

normiey, style tu shalin zulkifly yang ajar...

Anonymous said...

awat T sebalah Y..
hahaha
rugi sape xde oi!!!!

Apize said...

baek punya!

boying@gone said...

pasal gambar aku xde... mentang2 aku hebat... hahahaha. gurau jek.

izha1710 said...

ala.............
nape x ajk kiteorg............
leh wat game PERLU vs sr113/2.........
hihihihih

Tropic Puppet said...

apsal gambar aku sebagai penyokong ko xmasukkan? Eh, aku pun ada buat balingan jugak la... Ganti Ecah, El dan Abe...

yazilahyazir said...

salam yasir...
pisang...sabar je la

perjalanan said...

mmg style lah...haha, pdn muke ko agone,sape sruh terer sgt,hik2...
sape nk gmbr bleh ambik kt yasir, aku dh bg sume kt dia...

ser...
mantap la ko edit gmbr tu, haha...

atiQuepinky said...

sonotnye men bowling..
ako men time keje...
lg syok..hak3....
syhhh (jgn bg tau bos ako) huhuhuu
ako pown x tau naper x bley comment..
ako da setting len...
tp x bley gak...
huhuhu

aboy said...

wekk....!!!xbest2...xdapat join..huhuhu

Lennyek said...

sonok..sampai tcampak bola keblakang!!

hahahaha!!

nono$ said...

waaa...nk gmbr...
mmg besh gle men bowling..
wat lg r jom..

FoO dA fIrSt#1 said...

boleh, jom....

wegreentheearth said...

aikss...
be2 je dok ajak pastu jom..
lain mcm je nie..
ahaks..
jgn mara ahh..

Stoner said...

tumpang lalu...inteprem sat~kui3

"PENUNGGU MALAM" said...

wah gamba aku n boy dh ade..tq.