Thursday, September 11, 2008

LOMPAT SI KATAK LOMPAT.... TRET...TRET....

Bila melihat gambar yang ada dalam koleksi gambar dalam laptop saya, tercetus idea nak tunjuk aksi-aksi Marshal Sultan Ahmad Shah - Tioman International Eco-Challenge masa off-duty......

saya rasa ini adalah antara foto-foto yang menarik dan cantik....

jom, kongsi bersama.....

Katek, yang paling tinggi lompat.....

Lah, tapak kaki terlekat....

Ina, hanya terduduk.....

Ateh, aksi akrobatik......

Boxer, begitu bersungguh...... ( Dalam-dalam banyak gambar saya suka gambar ini, nampak fotogenik....)



13 comments:

bella_belay said...

yela...
tp nape die btambah gelap erk????
hehehe

bella_belay said...

ops sowy ye abg yaserrr...
lupa maw bgtaw dh tukar url...
hehehe

wegreentheearth said...

orang kalu kulit dah memang gelap..
mcm tue la..
ahaks..

Lennyek said...

gambo yg last skali cntik..bbh..kalo ckp bab lompat2 ni..kte pon ade gmbo lmpat2..nant kte postkn

JoHN said...

bdn kecik bleh r lompat..jaga2 cik salmah jgn salah landing..masa zaman skolah bleh r nk lompat mcm ni..skang lutut kita dah xkuat mcm dulu..silap2 hr bulan blum umur 30thn lg dh bertongkat..sayangilah lutut anda!!!

pesanan drp 'kementerian kesihatan malaysia'

aQu daN SesuAtu said...

lending baik punya john..
tapi gua respect lu john dapat hbis semua task eco-challange
siap menang pulak tu.

untuk pengetahuan semua team john telah menang dalam
SULTAN AHMAD SHAH ECO-CHALLANGE

tahniah....

JoHN said...

menang no.10 dasri..klu kayak tak capsize 2nd day tu mgkin leh dpt no.7 atau 8..nk wat camne..takde rezeki..duit yg menang tu pn xdpt lg nie..klu nk dpt top 5 kne training 12 bulan n kene involve
5-10 event mcm nie..baru leh capai target..

wegreentheearth said...

sebab tu aku ckp jgn stop team ko nie..
training btl2..
mkn ckp..
set mind..
baru boleh beat solomon powerbar...
pastu blehla jadi team New Balance powerroot ke kan...

FoO dA fIrSt#1 said...

nama new balance power root tu mantap gak....

bella_belay said...

hidup NEW BALLANCE POWERROOT

wegreentheearth said...

biler nak start training team NBP ni?

aboy said...

sempoi aarr bro..gambar2 ni...tapi sayang,camera tu dah xde..=(

Anonymous said...

fotogenik xpe jgn fotogewdiks sudeeeyyyh..heeee..kn kn..