Thursday, September 18, 2008

JANGAN MARAH AAAAAA…….

Salam selepas saya membuka blog “Bisikan Dari Ujung Tanah” tersentuh hati saya bila Kak Shiela rasa sebak bila menerima panggilan dari saya petang tu. Bukan ape, petang tu masa saya sedang bersiap nak berbuka di Restoran D’Hati bersama Atique, Ayu dan Tengku, saya terpandang seorang akak ni dari belakang sebijik macam Kak Sheila, pastu terus la call dia….

Masa cakap tu macam tengah sibuk jer dia. Ada majlis buak pose anjuran kolej katanya…. Sibuk jugak Kak Sheila kat sana… Apa boleh buat dah keja.

Saya ni sebenarnya baru jer kenal dia ni. Masa mula-mula kenal tak nampak lagi taringnya. Tapi bila sampai satu TOT tu, terkejut jugak saya tengok. Pastu bebudak len plak cakap yang dia ni Ghost Buster. Alamak…. Tapi dia ni ok sebenarnya. Baik.

Jadi kali ini saya sebenarnya nak tunjuk kan gambar skit. Saja nak ubat rindu kawan-kawan…. Jom kita tengok….. heheheeeee……

hhhmmmmmmmm.............

Masa tengah scan kawasan sekeliling....

berdua dengan mu (sebelum kejadian)....

Cube teka apa yang terjadi berpandukan kesan tanah dilengan.....

p/s: wajah individu terpaksa diblurkan supaya tidak dikenali......

.

.

6 comments:

Lennyek said...

berpandukan gambo terakhir..adakan beliau tergolek?ataupon tersungkur?

oh tidak,beliau hanya duduk sambil menunggu untuk bermain golek-golek..

nono$ said...

ala...cian k.shiela...
xpe..cute k.shiela ttp maintain..
hee~

[moncet] said...

hhahahahahahahahha

wegreentheearth said...

k.sheila tgh pmping laa...
mana ada tergolek@tersungkur...
dia exercise sblm msk spot srvvl tue..

perjalanan said...

hahahahahahaha...sopannye dia posing gmbr nie, hahaha...

yazilahyazir said...

salam yasir..
hahahhahahhahhahhaha...malunyer gambar2 tu..
terharunyer bile ada org citer pasal akak..
utk gambar yg last tu..hanya org2 tertentu je tau ape jadi kat akak..hahahhah..malu sungguh..hahahaha
thanks yasir...